På utkikk etter barnehageplass i Jessheim-området?

Nordbyhagen barnehage har ledige plasser, og foretar opptak av barn fortløpende: Les om oss her på hjemmesiden, ring oss gjerne for en prat!

Er du nysgjerrig på barnehagen vår, ønsker du å møte oss før du søker plass - eller har du allerede fått plass og vil bli bedre kjent før oppstart? Da er dere hjertelig velkommen på besøk. Ta kontakt så avtaler vi en tid som passer!

Vi våger å tenke stort, særlig om de minste!

Vår pedagogikk er godt forankret i "Lov om barnehager" og "Rammeplanen", kunnskap og innovasjon er vår identitet og arbeidsett. hvert barn skal trives hos oss og få varierte utfordringer som gir mestringsfølelse for å bli den beste versjonen av seg selv.

Trygghet og tilknytning

Vi tilrettelegger for at barna skal få en trygg og god start. I tilvenningsfasen gir vi ekstra omsorg og oppfølging, slik at barna opplever tilhørighet og trygghet til å leke, utforske og lære. Vi møter dere med varme og respekt, og tilbyr varierte dager tilpasset barnets utviklingstrinn og modenhet.

Forebyggende mobbearbeid

Alle skal være inkludert og føle seg som er verdifull del av fellesskapet. Vi viser omtanke og respekt for hverandre.

Lærende læring

Hos oss har vi stort fokus på lekens betydning for barns læring. Vi legger til rette for at barn blir nysgjerrige, utforskende og idèskapende.

Samarbeid barnehage-hjem

Foreldrene er vår viktigste samarbeidspartner. Vi tilrettelegger for et godt samarbeid, gjennom god informasjon, medvirkningog involvering til det beste for barnet.